Immune Plus 5 Kit

lei750.00 (155 €)

Cronos Immune Plus 5
Sunt suplimente nutritive pe bază de minerale, vitamine, proteine aminoacizi și extracte de plante, concepute pentru a îmbunătăți funcția imunitară și pentru a combate sarcopenia (pierderea masei, forței și funcției musculare asociate îmbătrânirii). Este un kit nutrițional unic ce vă protejează împotriva bolilor cauzate de microorganisme.

Terapie pentru 1 LUNĂ:
Stressless: 2 (60 capsule x 2) – 2 capsule înainte de micul dejun și 2 capsule înainte de cină
Lipovit: 1 (60 capsule) – 2 capsule înainte de micul dejun
Alkaline: 1 (30 plicuri) – 1 plic dizolvat în apă la mijlocul zilei
Amino Protein: 1 (30 plicuri) – 1 plic dizolvat în apă, integrat la micul dejun
Kollagen: 1 (30 plicuri) – 1 plic dizolvat în apă după cină

 

Există numeroase studii privind rolul nutrienților și suplimentelor alimentare specifice asupra funcționalității sistemului imunitar. Un aport optim de nutrienți, vitamine, antioxidanți și substanțe naturale capabile să reducă stresul și să reglementeze starea metabolică generează o îmbunătățire generală a tipului specific de răspuns activat de sistemul imunitar față de microorganismele patogene

Datorită cercetărilor și kow-how-ului care deosebesc Cronos Diet de alte suplimente de pe piaţă, am dezvoltat un kit unic, special conceput pentru a îmbunătăți funcția imunitară și a păstra masa musculară și slabă.

Cronos Immune Plus 5 pentru îmbunătățirea funcției imunitare și îmbogățit cu amestecuri de proteine ​​și aminoacizi pentru creșterea și menținerea masei musculare și pentru combaterea sarcopeniei. Celulele imune sunt direct proporționale cu masa musculară și stilurile de viață sedentare, îmbătrânirea și o dietă cu proteine ​​scăzute poate duce la atrofierea musculară cu pierderea imunității și eliberarea hormonilor catabolici.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: ,

CUM SĂ TE PROTEJEZI ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI

În aceste zile suntem asaltați de mesaje alarmante pentru sănătatea noastră care pot induce panică în rândul persoanelor care nu sunt de specialitate.

Frica stă, în cazul acesta, la baza multor lucruri negative: neîncrederea, diviziunea, abandonul, renunțarea, reacțiile emoționale, contrastele, cheltuielile iraționale și multe altele, în funcție de personalitatea fiecăruia dintre noi.

Teama de boală poate duce ea însăși la îmbolnăvire. Poate declanșa tensiune, stres, iar stările de stres prelungite atacă punctele slabe ale omului: provocă aritmii cardiace, tulburări ale somnului și ale digestiei, dezechilibrează mai mult organismul celor care deja care suferă de anumite afecțiuni, în special în cazul vârstnicilor sau al bolnavilor cronici.

În cele din urmă, teama de îmbolnăvire slăbește sistemul imunitar, ceea ce nu este de dorit în această perioadă!

La oameni, Coronavirusurile cauzează frecvent infecții respiratorii, precum răcelile obișnuite, însă în unele cazuri pot provoca pneumonii virale non-grave (Coronavirusurile normale sunt responsabile pentru aproximativ 20% din toate tipurile de pneumonie virale), iar rareori pot provoca și Sindromul Respirator Acut Sever (SARS).

În cazul CoVID-19, severitatea patologiei este influențată de faptul că virusul este nou, iar sistemul nostru imunitar nu îl cunoaște, pentru că nu l-a mai întâlnit și nu se poate apăra. De aceea atacul său este deosebit de puternic și periculos, în mod special la cei imunologic slabi sau imunosupresați, vorbim aici de vârstnicii cu boli cronice importante, precum și de alte persoane cu afecțiuni cardiopulmonare, renale sau metabolice.

Riscul real de infectare cu CoVID-19 este determinat de condiția sistemului nostru imunitar

Acest vrus poate reprezenta un potențial pericol pentru toți. Fiecare dintre noi ar putea fi într-o condiție „temporară” de risc din cauza unor dezechilibre care au dus la slăbirea sistemului imunitar.

Printre principalele cauze ale dezechilibrelor se numără în mod special următoarele:

 • stres psiho-fizic foarte intens și prelungit, mai ales în rândul celor care se lasă conduși de neliniște, furie, teamă;
 • alimentație necorespunzătoare (“junk food”);
 • alimentație dezechilibrată (exces de zahăr);
 • alimentație cu deficit nutritiv (adică săracă în nutrienți esențiali de care organismul nostru are absolută nevoie pentru procesele sale vitale: oxigen, apă, aminoacizi esențiali, acizi grași esențiali, vitamine, minerale);
 • deshidratarea escesivă, mai ales dacă durează de mult timp;
 • stil de viață sedentar excesiv, mai ales dacă durează de mai mult timp;
 • odihnă nocturnă precară, mai ales dacă durează mult timp;
 • intoxicații exogene cronice (consumul de droguri, alcool, cafea, fumat).

În cazul în care condițiile de dezechilibre imunitare nu au fost severe, intense și nici nu au fost prelungite, iar dacă persoanele în cauză sunt robuste și încă tinere, în 80% din cazuri infecția cu CoDIV-19 se va manifesta ușor și, prin urmare, vor fi suficiente izolarea sau carantina pentru aproximativ 15-20 de zile.

Cum să ne punem la punct un stil de viață capabil să ne sporească apărarea împotriva bolilor infecțioase

Prima măsură de prevenție trebuie să urmărească menținerea sistemului nostru imunitar puternic și funcțional. Acest punct este fundamental și trebuie întotdeauna respectat și pentru prevenirea oricărei patologii, infecțioase sau neinfecțioase.

Așadar, prima și cea mai eficientă prevenție va fi întotdeauna un stil de viață corect!

Organismul nostru este aproape întotdeauna capabil să facă față atacului oricărui virus, bacterie, ciupercă sau germen existent sau care încă nu a apărut, cu condiția să îl menținem sănătos, în stare bună și să îl protejăm în mod corespunzător.

 • Reduceți la maximum zaharurile care determină rezistența la insulină și alterarea funcționalității sistemului imunitar
 • Sporiți aportul de vegetale, în special legumele proaspete
 • Beți aproximativ 2 litri de apă pe zi, de preferință ușor alcalină
 • Faceți tot posibilul pentru a vă normaliza greutatea corporală, mâncând cantitativ mai puțin, dacă aveți greutate în exces, este important să mestecați bine alimentele pentru a facilita și a grăbi digestia.
 • Faceți activitate fizică în fiecare zi
 • Dormiți cel puțin 7 ore (de preferat 8) pe noapte
 • Renunțați imediat sau, dacă vă este imposibil, treptat la vicii (fumatul, cafeaua în exces, alcoolul, drogurile, medicamentele inutile, dar și la utilizarea excesivă sau nemotivată a telefoanelor mobile, computerelor, televizorului) și, de asemenea, la dependențele și/sau la comportamentul incorect din orice punct de vedere.
 • Luați probiotice, anumite suplimente sau nutraceutice, în funcție de deficitul nutrițional al fiecăruia dintre voi. Vorbim în special de carnețe de elemente nutritive esențiale pentru organismul nostru (deficiențe care sunt din ce în ce mai frecvente astăzi din cauza poluării mediului și a alimentației precare). Cele mai importante suplimente pentru acțiunea antivirală sunt vitaminele A , C, D
 • Evitați conflictele și, în general, toate ocaziile de stres

Cum să ne întărim scutul antiviral în perioadele cele mai critice, dacă suntem într-o categorie de afecțiuni cu risc ridicat

Adoptă o dietă fără zaharuri sau cu un conținut scăzut de zaharuri, cu grăsimi de calitate, monosaturate (ulei de măsline) și MCT (ulei de nucă de cocos), normoproteină cu aminoacizi și proteine de înaltă calitate, cum ar fi cea a colagenului pentru a proteja masa corporală slabă.

 • Beți ceaiuri pentru purificare și detoxifiere din plante medicinale
 • Mențineți stresul și cortizolul la un nivel scăzut, cu plante adaptogene, precum Ashwagandha și Bacopa Monnieri, pentru că sistemul imunitar este puternic influențat de cel nervos central și, prin urmare, de stresul psiho-fizic.
 • Luați vitaminele D, C, K și A
 • Vitamina D: Deficitul de vitamina D (care este des întâlnit în zilele acestea) este asociat cu un risc crescut de infecții respiratorii acute virale. Meta-analizele studiilor clinice privind suplimentarea cu vitamina D, pentru prevenirea infecțiilor virale, au relevat efecte protectoare (23,24); de fapt, vitamina D are nenumărate efecte imunostimulatoare, dar pentru ca acestea să fie rapide trebuie să utilizați doze mari zilnice, cum ar fi 4.000 UI / zi timp de cel puțin trei luni (în cazuri de urgență, 10.000 UI/zi pot fi luate timp de 7 zile) și apoi 4.000 UI/zi; trebuie amintit că în timpul acestor aporturi de vitamina D este necesar consumul a cel puțin 2 litri de apă pe zi.
 • Vitamina C: cel puțin 1 gram (1000 mg). În timpul infecțiilor și stresului, concentrația de vitamina C din organism scade rapid. Aportul integral de vitamina C se traduce printr-o îmbunătățire a componentelor sistemului imunitar, cu o creștere a activităților antimicrobiene și naturale ale celulelor ucigașe, proliferarea limfocitelor, chimiotaxia și hipersensibilitatea de tip întârziat.
 • Vitamina A: Deficitul de vitamina A compromite atât imunitatea inerentă, pentru că reduce funcționalitatea neutrofilelor, macrofagelor și a limfocitelor Natural Killer, cât și dobândirea imunitatății, pentru că joacă un rol important în dezvoltarea limfocitelor Th1, Th2 și B.
 • Luați în fiecare zi un supliment de alcalinizare, pentru că enzimele noastre nu funcționează corect într-un mediu care favorizează acidoza și, prin urmare, suntem mai predispuși la inflamații și boli.
 • Protejați-vă masa corporală slabă, care este implicată în toate procesele metabolice și mecanismele imunitare, cu proteine de înaltă calitate, colagen, aminoacizi și activitate fizică zilnică.

Există numeroase studii privind corelația dintre nutriție și răspunsul imun, în special cu privire la imunitatea dobândită sau la tipul specific de răspunsuri pe care sistemul imunitar le are în fața de microorganismele patogene.

Datorită cercetărilor și kow-how-ului care deosebesc Cronos Diet de alte suplimente de pe piață, am dezvoltat un kit unic, special conceput pentru a îmbunătăți funcția imunitară și a păstra masa musculară și slabă.

Cronos Immune Plus 5

un kit nutrițional unic ce vă protejează împotriva bolilor cauzate de microorganisme. Proiectat special pentru a îmbunătăți funcția imunitară și îmbogățit cu amestecuri de proteine și aminoacizi pentru creșterea și menținerea masei musculare și îmbogățit cu amestecuri de proteine și aminoacizi pentru creșterea și menținerea masei musculare și pentru combaterea sarcopeniei.

Formula conține cele mai bune suplimente nutritive de pe piață, incluzând:

 • Vitamina D, A, K, C
 • Plante medicinale care reduc stresul
 • Săruri alcalinizante
 • Produse naturale cu activitate antioxidantă
 • Colagen pentru integritatea masei musculare
 • Proteine și aminoacizi

Informații suplimentare

Flavor

Cocoa, Vanilla

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Coș
 • Nu există produse în coș.