Micoterapie pentru întărirea sistemului imunitar.

Cronos RE:NEW

lei85.00 (17 €)

Susține întărirea sistemului imunitar și sănătatea intestinelor
Cronos RE:NEW. Un supliment alimentar biologic activ, care sporește capacitatea de apărare naturală a organismului și este util în caz de nevoie crescută de ingrediente care să îmbunătățească sistemul imunitar.

Categorii: ,

EFICACITATE

Cronos RE:NEW. Un supliment alimentar biologic activ, care sporește capacitatea de apărare naturală a organismului și este util în caz de nevoie crescută de ingrediente care să îmbunătățească sistemul imunitar. Cronos RE:NEW poate stimula direct sistemul imunitar și poate îmbunătăți sănătatea gastro-intestinală prin restricționarea deteriorării cauzate de infecții sau leziuni. Ciupercile acționează ca un prebiotic pentru a stimula creșterea microbiotei intestinale, conferind beneficii pentru sănătate gazdei.

Ciupercile medicinale sunt o nouă sursă atractivă de compuși naturali pentru aplicații farmaceutice și pot stimula sistemul imunitar înnăscut. Cronos RE:NEW este un supliment alimentar biologic activ care conține cele mai selecte ciuperci datorită beneficiilor lor pentru piele, sistemul imunitar și pentru capacitatea de a combate inflamațiile.

Cronos RE:NEW conține cele mai selecte ciuperci cu activități imunomodulatoare: extract apos 6:1 de Ganoderma lucidum, pulbere Maitake (Grifola frondosa), pulbere Shiitake (Lentinula edodes), pulbere Cordyceps (Cordyceps sinensis), extract de ciuperci (Agaricus blazei) pulbere Pleurotus mycelium (Pleurotus ostreatus), pulbere de Chaga (Inonotus obliquus) 5:1 extract apos de cocos Poria și pulbere de coamă de leu (Hericium erinaceus).

CONCURS

Imunomodulatorii sunt componente cheie în industriile moderne de sănătate și binefacere, reflectând faptul că sistemul imunitar este prima barieră pentru prevenirea bolilor. În orice organism sănătos, sistemul imunitar produce o gamă largă de imunomodulatori pentru a menține homeostazia în corp. Ciupercile utilizate în Cronos RE:NEW sunt printre cele mai importante surse naturale de compuși pentru stimularea sistemului imunitar și sunt componente centrale ale medicinei tradiționale la nivel mondial. Acestea prezintă o diversitate mai mare și posedă bioactivitate unică în comparație cu alte surse naturale1. Ciupercile Cronos RE:NEW prezintă efect prebiotic prin modularea microbiotei intestinale. Ca modulatori imuni, sunt utile în afecțiuni inflamatorii ale pielii, cum ar fi dermatita atopică și s-a constantat că sunt eficiente în reducerea incidenței dermatitei atopice, acneei, dar și pentru a îmbunătăți vindecarea rănilor și a foto-protecției.

CARACTERISTICILE COMPONENTELOR

Recent, descoperirea sau sinteza de noi compuși biologic activi a devenit din ce în ce mai dificilă. În acest moment, interesul pentru ciuperci ca sursă potențială de compuși bioactivi a apărut și multe studii care investighează bioactivitatea au fost cercetate în detaliu în ultimele două decenii. În prezent, lectine, polizaharide, complexe polizaharide-proteine, polizaharide-peptide, triterpenoide de tip lanostan, compuși fenolici și structurați flavonoizi care indică activități anticanceroase, antioxidante, antitumorale, antivirale, antibacteriene, antifungice, antiinflamatorii, anti-imunomodulatoare au fost izolați de speciile de ciuperci. Recent, ciupercile au fost utilizate în particular ca imunomodulatori și agenți antitumorali. Ciupercile medicinale sunt sursele de polizaharide care previn cancerul și cresc puterea sistemului imunitar. Deoarece tratamentul tuturor tipurilor de boli de cancer prezintă provocări, ciupercile pot deveni o sursă foarte importantă de medicamente pentru medicina modernă în a găsi remedii în special pentru bolile de cancer.2  Ciupercile conțin chitină, o varietate de alte forme de carbohidrați, inclusiv β și α-glucani, manani, xilani, hemiceluloză și galactani. Aceste componente stimulează creșterea microbiotei intestinale.

STUDII

Utilizarea ciupercilor în terapiile antice tradiționale datează cel puțin din epoca neolitică. Timp de milenii, ciupercile au fost apreciate ca proviziile comestibile și medicale pentru omenire. Ciupercile imunomodulatoare prezintă activități stimulante atât pentru sistemul imunitar înnăscut, cât și pentru cel adaptiv. Acestea proliferează și activează componentele sistemului imunitar înnăscut, cum ar fi celulele ucigașe naturale (NK), neutrofilele și macrofagele, și stimulează expresia și secreția citokinelor. La rândul lor, aceste citokine activează imunitatea adaptivă prin promovarea celulelor B pentru producerea anticorpilor și stimularea diferențierii celulelor T către celulele T helper (Th) 1 și Th2, care promovează imunitățile celulare și, respectiv, umorale3,4. Imunoceuticele de ciuperci acționează în principal prin îmbunătățirea sistemului imunitar al gazdei. Acest proces include activarea celulelor dendritice, a celulelor NK, a celulelor T, a macrofagelor și a producției de citokine. Mai multe produse, în principal polizaharide (în special β-glucani), au fost dezvoltate în scopuri clinice și comerciale. De asemenea, polizaharidele din ciuperci pot contribui la tratamentul bolilor, inclusiv dermatita atopică, dermatita alergică de contact, acneea și îmbătrânirea.5.

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Coș
  • Nu există produse în coș.