Asigură curățarea intestinului și reglează tranzitul. Previne și combate constipația.

Cronos Colondrain

lei90.00 (18 €)

Susținere digestivă cu proprietăți ayurvedice.

Cronos Colondrain aduce în premieră pe piața suplimentelor alimentare o formulă care are la bază un vechi remediu ayurvedic în susținerea tuturor proceselor digestive, de sănătate a intestinelor și a tuturor proceselor digestive. Recomandat în tratarea candidei intestinale, a diabetului, în curele de slăbit și întărirea imunității, în scăderea colesterolului și prevenția cancerului, Cronos Colondrain este un produs unic, cu proprietăți ayurvedice dovedite inclusive științific.

60 de capsule

Categorii: ,

Ingrediente/capsulă: Triphala 750 mg conținând Amla (Emblica officinalis) (extract de fruct) 250 mg, Harada (Terminalia chebula) (extract de fruct) 250 mg și Behera (Terminalia bellirica) (extract de fruct) 250 mg, extract de Anghinare (Cynara scolymus) 100 mg. Alte ingrediente: stearat de magneziu, celuloză microcristalină și dioxid de siliciu.

Recomandare: 1-2 tablete seara, înainte de culcare, cu apă la temperatura camerei.

Supliment alimentar bioactiv, Cronos Colondrain se bazează pe Triphala, un ingredient foarte cunoscut în medicina ayurvedică, în esență fructele uscate a trei plante: Emblica officinalis, Terminalia bellerica și Terminalia chebula. Alături de extractul de anghinare, sunt deosebit de benefice în cazurile în care sunt necesare inducerea senzației de sațietate ori îmbunătățirea sănătății gastrointestinale și a digestiei eficiente.

O pastilă de Cronos Colondrain are 750 mg de Triphala și 100 mg de extract de anghinare. Formula special creată joacă un rol important în echilibrul fizico-mental, având în compoziție plante ce și-au dovedit eficiența în lupta împotriva constipației, a durerilor abdominale, hiperacidității și flatulenței, îmbunătățind astfel sănătatea gastrointestinală prin stimularea bacteriilor bune din intestine și regenerarea ficatului.

Una dintre problemele principale cand vine vorba de o dieta bazată pe carne și alimente extrem de procesate este înmulțirea bacteriilor patogenice din intestine, ceea ce duce la apariția colitei și a inflamației colonului.

Triphala este o rețetă tradițională de curățare de colon și este folosită în prevenirea formării toxinelor, inhibarea dezvoltării candidei și a bacteriilor rele. De asemenea, ajută la reglarea tranzitului intestinal. Triphala și extractul de anghinare ajută și la detoxifierea ficatului, susține secrețiile biliare și inhibă crearea gazelor.

Triphala este compusă din fructele a trei specii de plante în proporții egale și este folosită în medicina din India de secole. Triphala ajută la detoxifierea organismului prin întărirea și stimularea ficatului și prin eliminarea constipației.

Principalii constituenți ai Triphala sunt taninurile, acidul galic, acidul elagic și acidul chebulic, în fapt puternic antioxidanți. De asemenea, Triphala mai conține și flavonoide, saponine, antrachinone, aminoacizi, acizi grași și diferiți carbohidrați. Mai mult, polifenolii derivați din Triphala precum acidul chebulinic, sunt transformați de intestinul uman în metabolite bioactive ce au demonstrate, în studii, prevenirea leziunilor oxidative.

Amalaki este o sursă excelentă de Vitamina C și este în cea mai concentrată și absorbabila formă din regnul plantelor. Anghinarea este considerată un super-aliment datorită conținutului ridicat de compuși fenolici și inulină. Anghinarea a fost folosită în medicina populară împotriva disconfortului vezicii biliare și a ficatului, iar extractul din frunze a fost folosit ca hepatoprotector și ca agent de scădere a lipidelor.

Cronos Colondrain este primul supliment de pe piața mondială care propune acest amestec inedit de ingredinete active ca remediu.

Anghinarea. Beneficiile acestei plante sunt atribuite in principal existenței flavonelor și acizilor. Mai mult, partea comestibilă a acestei plante este o sursă grozavă de inulină și carbohidrați cu proprietăți probiotice. Unele studii arată că efectul hepatoprotector al extractului de anghinare vine din proprietățile sale antioxidante. Alte studii de laborator au demonstrat că extractul de frunze de anghinare are proprietăți împotriva stresului oxidativ indus de hidroperoxid în celulele hepatice și leucocite.

Triphala. Triphala este poate cea mai cunoscută formulă în menținerea sănătății gastrointestinale. Studiile pe animale au arătat că extractele de Triphala împiedică diareea, iar în cazul rozătoarelor, testele au indicat că Triphala a ajutat la refacerea de proteine epuizate în vilozitatile intestinale, precum și de nivelul de glutation și fosfolipide. În același timp, formula a scăzut nivelul de mieloperoxidază și xantinoxidază din epiteliul intestinal. În studiile efectuate, Triphala a exercitat un efect de protecție gastrointestinală asupra ulcerului indus de stres. În studiile efectuate pe oameni, pacienții cu tulburări gastrointestinale care au folosit Triphala au declarat că tratamentul i-a ajutat în reducerea constipației și a durerilor abdominale, a hiperacidității și flatulenței, îmbunătățind frecvența și consistența scaunului.

Potențialul împotriva obezității. Studiile au demonstrat potențialul formulei Triphala ca agent terapeutic în lupta cu kilogramele în plus. Într-un studiu efectuat pe animale, Triphala a fost administrat timp de zece săptămâni unor șoareci ajunși la obezitate prin administrarea excesivă a hranei, tratamentul scăzând procentul de grăsime din organism, reducând greutatea corporală și consumul de energie. În cadrul aceluiași studiu, s-a descoperit că, după administrarea tratamentului, acesta a scăzut total colesterolul, trigliceridele și colesterolul lipoproteinelor cu densitate scăzută. În cazul oamenilor, tratamentul s-a administrat timp de 12 săptămâni în două grupuri de studiu diferite: unul experimental și unul controlat. În cadrul grupului în care s-a administrat tratamentul cu Triphala, subiecții au slăbit cu cinci kilograme mai mult. De asemenea, valoarea medie a zahărului din sânge și a nivelului de insulină serică de repaus au fost, de asemenea, reduse la pacienții tratați comparativ cu subiecții din cadrul grupului controlat.

Activitatea anti-diabetică. Triphala exercită efecte hipoglicemice. Pacienții cu diabet zaharat de tip 2 sunt susceptibili de a avea niveluri ridicate de glucoză in sânge postprandial, în special după consumarea carbohidraților. Studiile anterioare arată că Triphala poate exercita acțiuni similare cu medicamentele diabetice, cum ar fi miglitolul și acarboza, prin inhibarea enzimelor digestive și poate scădea absorbția glucozei prin inhibarea enzimelor glicolitice, prin reducerea nivelurilor de glucoză din sânge. Un studiu a demonstrat potențialul inhibitor al Triphala asupra enzimelor glicolitice pancreatice, și anume alfa-amilaza și alfa-glucozidaza, care descompun polizaharidele mai mari în moleculele de glucoză care intră în sânge.

Un studiu clinic al pacienților cu diabet zaharat non-insulino-dependent a arătat că suplimentarea cu 5 g pulbere Triphala timp de 45 de zile a redus semnificativ nivelul glucozei din sânge. Atât glucoza din sânge, cât și cea postprandială s-au redus, ceea ce se poate datora ingredientelor active cum ar fi sorbitolul. Componentele din Triphala, incluzând elagitaninele și galotaninele, sporesc, de asemenea, atât semnalizarea PPAR-alfa cât și gama, care măresc receptivitatea la insulină și absorbția glucozei fără a induce adipogeneza. Acești polifenoli pot, de asemenea, să susțină scăderea glicemiei și nivelurile de insulină la pacienții diabetici.

Poate fi utilă în:

  • Prevenția cancerului;
  • Curățarea colonului;
  • Reglarea enzimelor din intestine;
  • Scăderea în greutate;
  • Scăderea colesterolului;
  • Sănătarea oaselor și a cartilajelor;
  • Tratarea contipației
  • Întărirea imunității;
  • Hiperglicemie.

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Coș
  • Nu există produse în coș.