Am lansat noul Timeless Beauty Kit

După ce a adus în exclusivitate în România dieta Oloproteică și suplimentele profesorului Giuseppe Castaldo, dr. Constantin Stan lansează TIMELESS BEAUTY KIT, un concept unic în România. BLUE KOLLAGEN, DE:STRESS, DE:TOX, RE:PAIR, RE:NEW, RE:FRESH sunt cele șase suplimente cu formule active, concepute și testate de dr. Constantin Stan și de profesorul Giuseppe Castaldo.

Blu Kollagen se bazează pe o formulă concepută astfel încât să ajute sinteza colagenului, nu doar o bună absorbție a sa. Are în componență puternice stimulente antiaging, precum biotina, Vitamina C, zinc și acidul hialuronic. DE:TOX susține intens drenajul limfatic, atât de important în purificarea organismului, în diete, în retenția de apă, pentru netezirea celulitei și eliminarea toxinelor, fiind un complex natural, realizat 100% din plante. RE:NEW ajută sistemul imunitar și sănătatea intestinelor, reprezintă un real suport în combaterea inflamațiilor. RE:FRESH are o formulă unică în lume. Pentru prima dată, un preparat bazat pe combinația de plante Triphala și Ganoderma, este propus, avizat și comercializat. Util în toate dietele, ajută digestia, absorbția nutrienților și întinerirea.

DE:STRESS joacă un rol extrem de important în restabilirea echilibrului mental, a unui somn odihnitor și a stării de bine, atât de importante în perioade dificile și delicate precum cea pe care o traversăm. RE:PAIR ajută sistemul imunitar prin revitalizarea și regenerarea sa la nivel celular. Pielea capătă elasticitate, susține, sănătatea inimii și joacă un rol important în prevenția bolilor degenerative.

Leave a reply