• Cum comand?

Comenzile se vor face pe site-ul nostru www.cronosdiet.com, vă puteți crea un cont și astfel veți avea în permanența acces la istoricul comenzilor dumneavoastră sau puteți sa finalizați comanda fără a vă crea cont. De asemenea, înainte de a finaliza comanda aveți posibilitatea sa completați câmpul “Cod transport gratuit” în care veți nota codul de recomandare primit în urma consultantei, pentru dieta oloproteică sau furnizat de un doctor ce va recomandă suplimentele noastre. Cu acesta veți beneficia de transport gratuit pentru comenzile cu o valoare mai mare de echivalentul în lei a 100 Euro, pentru România și pentru Europa pentru comenzile cu o valoare mai mare de 250 Euro.

 

  • Pot anula o comandă făcută?

Pentru a anula o comandă făcută trebuie să sunați la numărul de telefon 0728.804.745 sau puteți trimite un email la info@cronosdiet.com.

 

  • În cât timp primesc suplimentele după ce am făcut comanda?

După confirmarea comenzii se pregătește coletul cu produsele comandate și se transmite spre livrare către firma de curierat GLS, in termen de 24-48 de pre. Livrarea se va face in termen de 24-48 de ore pentru comenzile plasate din România și în termen de 3-7 zile lucrătoare pentru comenzile pentru țari din Europa.

 

  • Cât costa transportul?

Transport Romania – 18 lei

Transport Ungaria – 65 lei

Transport Cehia, Slovacia, Slovenia, Bulgaria, Serbia – 85 lei

Transport Polonia, Germania, Elvetia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Liechtenstein, Austria, Italia, Croatia – 105 lei

Transport Danemarca, Franta, Marea Britanie, Irlanda, Vatican, Monaco, Portugalia, Spania, Insulele Canare, Grecia – 125 lei

Transport Andora, Gibraltar, Suedia, Finlanda, Norvegia, Malta, Cipru, Estonia, Lituania, Letonia, Turcia – 320 lei

 

  • Cum pot achita suplimentele Cronos Diet?

Puteți plăti suplimentele Cronos Diet prin doar online, cu cardul, prin procesatorul nostru de plăti Euplatesc.

 

  • Pot cumpăra direct din magazin suplimentele?

Da, ne găsiți in shop-ul nostru din Str. G-ral Constantin Coandă, nr. 31, București. Înainte de a veni avem rugămintea sa sunați înainte pentru a va face o programare si astfel veți reduce timpul de așteptare, in cazul in care apar situații neprevăzute.

 

  • Cum pot returna produsele?

Dacă va răzgândiți și nu mai doriți produsele, iar acestea sunt intacte aveți termen 14 zile în care puteți veni personal sa le returnați sau sa le trimiteți prin curier pe costul dumneavoastră.

 

  • De ce diferă gustul suplimentelor de la o comandă la alta?

Suplimentele Cronos Diet conțin ingrediente naturale, iar factori independenți de noi sau de fabrică, precum locul de unde provin, anotimpul sau condițiile meteo de la momentul colectării acestora, pot influența gustul și chiar aspectul pe care îl au în forma preparată. De aici pot apărea diferențe de la o cutie la alta. Produsele noastre sunt conforme cu ingredientele înscrise pe ambalaj și, totodată, cu rețetele profesorului Giuseppe Castaldo.

Efectele benefice pe care acestea le au asupra consumatorilor care se afla in programul de dietă sau care le folosesc independent de ea nu sunt în niciun fel influențate de cele menționate anterior.

 

  • Suplimentele au aviz pentru vânzarea pe piața?

Suplimentele Cronos Diet sunt notificate și avizate de SERVICIUL NAȚIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE, AROMATICE ȘI PRODUSE ALE STUPULUI (SNPMAPS) din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București.

Acestea sunt produse în EU pentru S.C. Cronos Diet S.R.L.

Coș
  • Nu există produse în coș.